irom interiør • arkitekttjenester

lys_P1020417_950
Belysning
Mari_P1030207_950

irom hjelper deg med å lage en belysningsplan der man både nytter seg av eksisterende lamper og finner frem til nye. irom leverer også belysning fra diverse leverandører og kan anbefale lamper i alle prisklasser. Godkjent lysrådgiver og eksamen fra NTNU i Lys og lysmiljø

Detaljbelysning fremhever fine strukturer

Detaljbelysning fremhever fine strukturer

Å fange skygger og nytte dagslyset.

Å fange skygger og nytte dagslyset

En sjelden romopplevelse når solstråler danner et veggbilde.

En sjelden romopplevelse når solstråler danner et veggbilde

Comments are closed.

Har du et prosjekt, en drøm du vil realisere? irom hjelper deg med utforming og oppgradering av nye og eksisterende rom. Helhet, likevekt på det visuelle og det funksjonelle, og innovasjon gir gode rom og opplevelser.